Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Inter Milan va aconseguir el punt de semis de la Lliga de Campions després de guanyar-se sobre Benfica

L’Inter Milan va reservar el seu lloc a les semifinals de la Champions League dibuixant 3-3 amb Benfica i guanyant 5-3 en conjunt.

Inter s’enfrontarà als seus rivals de la ciutat AC Milan per a un lloc a la final, en un partit derbi que promet ser especial. Aquesta serà la primera vegada que un equip italià arribarà a la final després de sis anys.

El davanter inter Lautaro Martinez, que va trencar la seva sequera de 10 partits amb el segon gol de l'equip contra Benfica, va expressar el seu orgull de representar a Inter i formar part del ressorgiment de l'equip. Va destacar la importància del proper derbi de Milà a les semifinals de la Lliga de Campions, afirmant que "tots sabem què significa aquest joc."

Inter estava en control contra Benfica i va jugar un partit decidit per mantenir-se en avantatge. Després de prendre un avantatge de 2-0 de la primera etapa a Portugal, Inter es va conformar a seure i esperar a oportunitats de contraatac.

Inter va obrir el marcador al cap de 13 minuts quan Nicolo Barella va trencar una vaga de peus a l'esquerra a la cantonada superior de la xarxa després d'un-dos amb Lautaro Martinez. Benfica va igualar al minut 38 a través de Fredik Aursnes, però Inter va prendre el control després de la pausa, amb Martinez i Joaquin Correa marcant vagues de gamma estreta per donar a l'equip un avantatge de 3-1.

Benfica es va negar a renunciar, però, i Antonio Silva i Petar Musa van marcar gols tardans per rescatar un empat per a l'equip portuguès. Els equips de Milà s’han reunit dues vegades en les etapes eliminatòries de la Lliga de Campions abans, amb AC Milan guanyant els dos vincles a les semis 2002-03 i els quarts de final del 2004-05.