Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Dubai per aconseguir la seva pròpia lluna a sobre del gratacel

 Dubai, conegut per la seva arquitectura ultramodern, espera obtenir la seva pròpia rèplica gegant de la lluna que s'estima que costa més de £ 4.000 milions.

Segons The Mirror, un complex de Dubai té previst construir una lluna falsa a sobre d’un gratacel. 


L’empresari canadenc Michael Henderson, que és el cofundador del projecte, ha previst construir la lluna a sobre d’un edifici de 30 metres. L’esfera tindria una longitud de 274 metres. 


El projecte s’anomena “Moon” i proporcionaria una experiència de visitar el satèl·lit espacial mentre encara es trobava a la Terra. 


La lluna falsa, amb l'esperança, atrauria més de 2,5 persones anuals i aportaria ingressos superiors a £ 1,500 milions en un any. 


Es preveu que costi £ 4.28 mil milions i estarà finançat per Moon World Resorts. 


"Tenim la marca més gran del món. Vuit mil milions de persones coneixen la nostra marca i ni tan sols hem començat ", va dir Henderson. 


Hi haurà un complex a la lluna amb un hotel de 4.000 habitacions, una arena amb una capacitat de 10.000, una discoteca i un centre de benestar. Els clients també podran experimentar el que se sent per caminar per la lluna per una "colònia lunar". 


La lluna també brillaria a la nit com una lluna plena, mitja o creixent.


Els cofundadors del projecte, Henderson i Sandra G Matthews, van dir que "afectarà significativament tots els aspectes de l'economia dels Emirats Àrabs Units, inclòs el turisme".


"[ És ] serà el projecte turístic modern i amb més èxit a la regió del Pròxim Orient i del Nord d'Àfrica ( MENA ), duplicant les visites turístiques anuals a Dubai en funció de la seva apel·lació global, consciència de marca i ofertes integrades múltiples úniques ", van afegir. 

Post a Comment

0 Comments