Header Ads Widget

Responsive Advertisement

PAK vs NZ: Fans laud Fakhar Zaman, ja que aconsegueix una altra fita

 RAWALPINDI: el batedor d’obertura del Pakistan Fakhar Zaman va trencar un tercer segle consecutiu en el cricket ODI. 



Fakhar, mentre representava Pakistan contra Nova Zelanda en la segona ODI de la sèrie de cinc partits a Rawalpindi el dissabte, va marcar un magnífic segle que va ser el seu tercer consecutiu contra la mateixa oposició. 


Durant l'última ODI contra Nova Zelanda el gener d'aquest any, Fakhar va anotar 101 de 122 pilotes. El batedor de les mans esquerra portava la mateixa forma a la sèrie ODI en curs on va anotar un segle cadascun en els dos primers ODI. 


En general, Fakhar és l'únic quart pakistanès que va marcar tres tones consecutives. 


Actualment, Fakhar ha establert 337 tirades, i ha aconseguit l'impuls perfecte per al Pakistan. Després de marcar 98 tirades, Fakhar també ha completat les seves 3.000 tirades en format de 50 sortides. 


Fakhar va aconseguir la gesta en un total de 67 entrades, convertint-lo en l'asiàtic més ràpid per marcar tantes curses. També s’ha convertit en el jugador conjunt a nivell mundial per marcar els 3.000 tirades el segon més ràpid.


Abans de Fakhar, les Antilles Shai Hope van trencar 3.000 ODI en el mateix nombre d’innocacions. Hashim Amla de Sud-àfrica té el rècord d’aconseguir la gesta més ràpida en 57 entrades.


El patró del Pakistan Babar Azam ha aconseguit la fita en 68 entrades, les grans Índies Occidentals Viv Richards el 98.


Al març, durant la Superlliga del Pakistan ( PSL ) temporada 8, Zaman — mentre que representava Lahore Qalandars — es va convertir en el jugador que va assolir els sis més ( 100 ) en la història del torneig.


Zaman ha representat Pakistan en tres partits de prova, marcant 192 tirades, 76 T20I en què va poder acumular 1.433 tirades i 67 ODI en què va trencar més de 3.000 tirades.

Post a Comment

0 Comments