Header Ads Widget

Responsive Advertisement

PAK vs NZ: Fans call Haris Rauf's wife lucky for him as he dominates in second ODI

 Haris Rauf va dominar amb la pilota en una pista morta de l'estadi de Cricket de Pindi durant la segona ODI contra Nova Zelanda dissabte. 



El pacer de l’arma dreta, en absència del seu soci habitual Shaheen Shah Afridi, va proporcionar avenços al Pakistan en ocasions importants. Va iniciar el procediment prenent el primer metxa per al seu equip a la sisena. Va eliminar l'obertura de Nova Zelanda Will Young. 


Haris va recollir quatre metxes i va concedir 78 tirades als seus deu anys. 


On Haris va dominar a terra, la seva dona Muzna Masood Malik va cridar l'atenció dels aficionats de la galeria VIP. Sovint va ser localitzada mentre gaudia de la interpretació del seu marit. 


Els aficionats van trucar a Muzna afortunats per Haris, ja que va actuar de manera brillant per al Pakistan. 


Després de ser enviat a ratpenat primer a la segona ODI de la sèrie de cinc partits, Nova Zelanda va perdre el seu obridor Will Young a la sisena part. Haris, que va acabar prenent quatre metxes en els seus deu anys, va iniciar el procediment eliminant Young ( 19 ) a la sisena part.


Daryl Mitchell, que va marcar el segon segle consecutiu, va ajudar a Nova Zelanda a marcar 336-5 en 50 anys. 


Mitchell i Chad Bowes van construir les entrades després de perdre Young abans. Els dos batidors eren massa bons contra els bolers pakistanesos que inicialment van anar a fer moltes pistes. Van marcar 86 de 80 junts per posar Nova Zelanda en condicions de marcar una cosa superior a 300. 


Va ser de nou Haris qui va donar un avenç al Pakistan, ja que van deixar fora el seu principal boler Shaheen Shah Afridi per a aquest partit. Rauf va inclinar un més lent per desfer-se de Bowes que va marcar 51 de pilota.


Més endavant, Mitchell va obtenir el suport del capità Tom Latham que al final va perdre el seu segle només per dues curses. Latham i Mitchell es van associar fortament per a 183 tirades i van assegurar un gran total a les primeres entrades. Latham va ser donat a la revisió quan ningú més ho creia, tret de Haris.


Mitchell, que va ser abandonat el 96 per Naseem Shah, va donar el seu metxa al mateix home en el 46è. Va fumar 129 tirades amb vuit límits i tres màxims.   

Post a Comment

0 Comments