Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ronaldinho llançarà la lliga mundial de futbol de carrer

 El gran futbol del Brasil, Ronaldinho, està establint una lliga mundial de futbol de carrer per oferir als joves amb talent una oportunitat de posar les seves habilitats a la pantalla i experimentar l’estardom amb èxit en el partit.



Els organitzadors de la Lliga de Carrer Ronaldinho Global van dir dissabte que el torneig s'ha de començar a finals del 2023 i inicialment filtrarà el millor dels jugadors de totes les edats mitjançant un procés de prova de xarxes socials on poden penjar les seves habilitats i trucs del joc per formar part dels equips de la competició.


Les competicions d’habilitats i els jocs de cap a cap estaran programats a les grans ciutats internacionalment i per formar part de l’equip de carrer Ronaldinho Globe, els equips competiran en una lliga per a la "Títol de RGSL Champions.


"Creiem que hi ha un valor massiu a l'espai — i una oportunitat única en vida per donar suport als jugadors del futur,” va dir el veterà futbolista mentre anunciava la seva tan esperada aventura.


Encara no s'han compartit les especificacions sobre les ubicacions dels esdeveniments i els temps per a la lliga.


Per llançar la lliga amb un cop de puny, l'exjugador d'estrelles brasiler ha col·laborat amb el seu germà i agent esportiu Roberto de Assis Moreira i el cofundador de la Lliga Legends Sophie Watts de Mike Tyson.


"Ronaldinho i jo vam créixer en una comunitat desfavorida al Brasil. Coneixem de primera mà el poder del futbol de carrer per apoderar els joves i estem totalment dedicats a descobrir i donar suport a futbolistes de carrer a tot el món a través de RGSL ", va dir Moreira.


L'ex-davanter de Barcelona, Ronaldinho, es va retirar del futbol professional el 2018.


Ronaldinho va guanyar el Mundial el 2002, la Champions League el 2006 i va reclamar el Ballon d'Or el 2005.

Post a Comment

0 Comments